Børnebøger

Et egern flytter ind

Bogen ‘Et egern flytter ind’ af Birgitte Bregnedal udkom i juni 2021 som del af projektet Flyvende Fortællinger, der er et lokalt samarbejde mellem Hillerød Bibliotek, HFO Grønnevang og Birgitte Bregnedal. Børnene fra HFO’en har fortalt forfatteren om deres dagligdag og herigennem inspireret til bogen.

Historien er skrevet af forfatteren, og bogen er blevet til med indsats fra det professionelle team: Redaktør Nanna Gyldenkærne, Grafiker Inge Rand og Illustrator Kim Dalsgaard. Bogen er trykt hos TopTryk.

I august 2021 blev der holdt et brag af en lanceringsfest med børnene på Grønnevang skole. Læs mere om lanceringsfesten i denne artikel fra Frederiksborg Amts Avis

Køb papirbogen

‘Et egern flytter ind’ udkom juni 2021 og kan købes i papirudgave her

Lån ebog og lydbog på eReolen

‘Et egern flytter ind’ er også udkommet som ebog og kan hentes gratis på eReolen eller eReolengo

Lydbogen er indtalt af Morten Remar fra Back to Back og kan hentes gratis på eReolen og eReolengo

Oldemors hund – Oskar og Oberst

Oldemors hund er udkommet som ebog og lydbog med ny flot forside.

Her er link til Oldemors hund som ebog, der kan lånes på eReolen og på eReolengo

Her er link til lydbogen af Oldemors hund, som kan lånes på eReolen og eReolengo

Kan man gå tur med en død hund? Det bliver Oskar nødt til, for han elsker at besøge sin oldemor og hendes gamle hund, Oberst, som han lufter hver dag. Men en dag ligger Oberst helt stille. Hvis Oberst er død, så vil oldemor måske heller ikke leve mere. Medmindre Oskar kan finde en ny Oberst til hende.

Oskar bruger sin fantasi og foretagsomhed, så oldemor ikke opdager, at hendes hund er død. Han skaffer ligefrem en ny hund til hende, men måske er den for vild til det rolige liv på ældrecentret?

En god samtalebog om alderdom, død og venskab på tværs af generationer. Bogen er illustreret poetisk og drømmende af Maria Buchmann. Lydbogen er indtalt af Morten Remar.

Bogen udkom første gang i 2015 som papirbog hos Turbine med en anden forside.

I april 2021 udkom ‘Oldemors hund’ som lydbog og ebog i den nye udgave. Både ebog og lydbog kan lånes på eReolen her